Gyakran Ismételt Kérdések

A www.optikaoutlet.hu valóban ugyanolyan márkájú  szemüvegkereteket és napszemüvegeket árul mintha azt egy optikában vásárolnám meg?

Igen, kizárólag első osztályú, márkás termékeket lehet vásárolni, ugyanolyan termékeket amilyet az optikusnál vásárolhat, annyi eltéréssel, hogy itt sokkal kedvezőbb áron juthat hozzá a magas minőségű termékekhez.

 

Miért rendelnék az internetről szemüveget, napszemüveget? Hiszen bemegyek az első optikai üzletbe és megvásárolom ott!

Mert kényelmesen otthonról vásárolhat és jóval kedvezőbb áron juthat hozzá a már kiszemelt termékekhez, mert nem kell az üzlet fenntartásából eredő költségeket is kifizetnie.

 

 

Hogyan kapom meg a terméket?

A kiszállítás az Ön által megadott címre történik, a kiszállítást a MPL vagy egy Futárszolgálat és a Pick-Pack pontok végzik. 30.000 Forint feletti vásárlás estén díjmentes! Részletek a szállítás menüpont alatt.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésemet?

Minden termék mellett megtalálható a termékek várható szállítási ideje. Nagy általánosságban 3-4 munkanap a szállítási idő, de ez az esetben térhet el, ha hétköznap 12:00 óra után vagy hétvégén ill. ünnepnapon adja le rendelését. Kérem ilyen esetben +1-2 munkanapot vegyen figyelembe. Ha a szállítási idővel probléma merülne fel, a megrendelés beérkezését követő 24 órán belül e-mailben vagy telefonon egyeztetünk Önnel és tájékoztatjuk a pontos szállítási dátumról.

 

Hibásan küldtem el a megrendelésemet. A későbbiekben tudok rajta változtatni?

A megrendeléstől számított 12 órán belül térítésmentesen töröljük amennyiben kérését az info@optikaoutlet.hu e-mail címen jelzi felénk. Kérjük bizalommal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Szállítanak külföldre is?

Nem.

 

Hogyan tudom használni a kuponkódokat?

Válassza ki és helyezze a kosárba a megvásárolni kívánt terméket vagy termékeket. Amennyiben rendelkezik kuponkóddal a megrendelés folyamata közben az űrlap felső részénél lévő “Van kuponod?” feliratva kattintva lenyílik egy fül. Az abban található mezőbe kell beírni a kuponkódot és a “Kupon alkalmazása” gombbal kell elfogadni. A rendszer a kuponkód által biztosított kedvezmény figyelembevételével számolja ki Önnek a végösszeget, hogy Ön a legjobban járjon. A kupon beírásakor fontos a kis- és nagybetű, valamint a kötőjel megadása úgy, ahogy a kuponkódban is szerepel. A kuponkódot célszerű másolással beilleszteni a megadott mezőbe, ekkor figyeljen, hogy se a kuponkód elé, se a kuponkód mögé ne másoljon szóközt. A kuponkód használatának elmaradása esetén, az árengedmény utólagos érvényesítése nem lehetséges, csak a következő vásárlásnál. 

 

Mikor kapok számlát és milyen névre szól?

A számla minden estben a kézhez vett termék dobozában található és kizárólag az ön által megadott számlázási adatokra állítjuk ki. Figyelmesen kérjük az adatok megadását, mert új számlát sajnos nem áll módunkban kiállítani.

Amennyiben Egészségpántári számlát szeretne kérjük tekintse át az Egészségpénztárak menüpontot.

 

Mit tartalmaz a vételár?

Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak, az Áfá-t tartalmazzák.

 

Milyen anyagból készülhet a szemüvegkeret?

Szemüvegkereteink fémből, műanyagból, allergiamentes acélból vagy allergiamentes titánból készülhetnek.

 

 

Mit jelent a szemüveg méret?

A szemüveg mérete a lencseátlóra az orrnyereg szélességére és a szárhosszra vonatkozik. Ezen felül a www.optikaoutlet.hu két további értékkel is segíti Önt a helyes méret kiválasztásában melyeket megtalál a kiválasztott szemüvegkerete alatti ábrán.

 

 

A www.optikaoutlet.hu által forgalmazott napszemüvegek védenek az UV sugárzás ellen?

Igen, az összes általunk értékesített napszemüveg 100% UV védelmet biztosít.

 

 

Milyen esetben végeznek szemüvegek javítást?

Szemüvegek javítását nem vállaljuk. Természetesen a tőlünk vásárolt szemüvegekre garanciát vállalunk.

 

Mennyi garancia van a napszemüvegekre?

 Kérjük keresse fel a Garancia menüpontot.

 

Hogyan történik a fizetés?

Lehetőség van utánvételes, előre utalásos, bankkártyás és pay pal-os fizetési módot választani.

 

 

Egészségpénztár tagok is vásárolhatnak?

Igen.

A www.optikaoutlet.hu Magyarország szinte összes egészségpénztárával szerződésben áll. Amennyiben Ön az alábbiakban felsorolt valamelyik egészségpénztár tagja szemüvegkeret, kontaktlencse ápolófolyadék vásárlásait akár egészségpénztári számlájának terhére is megteheti vagy Egészségpénztári kedvezményezettje részére is. Amennyiben egészségpénztári számlát szeretne kérni, akkor a megrendelése végén a számlázási cím megadása után a számlázási címet úgy töltse ki, ahogy egészségpénztára megkívánja, tehát vagy az egészségpénztára nevére vagy az Ön/kedvezményezettje nevére kérje a számlát ez egészségpénztáranként eltérő, ezért efelől kérjük érdeklődjön egészségpénztáránál. Megjegyzés rovatba pedig pénztári tagkódját és a pénztártag nevét, illetve ha kedvezményezett részére vásárolt akkor azt is és az esetleges egyéb azonosítóit. Fizetni a szokásos módokon (bankkártya, pay pal, előre utalás, utánvét) lehet ilyen termékekért is. Fizetni nem tud közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudja beadni a kapott számlát egészségpénztára felé. Az egészségpénztárak többségének szüksége lehet olyan igazolásra/orvosi javaslatra amely bizonyítja, hogy Önnek vagy kedvezményezettjének szüksége van látásjavító eszközre. Ennek beszerzéséről Önnek kell gondoskodnia és egészségpénztára felé eljuttatnia.

A számla minden estben a kézhez vett termék dobozában található és kizárólag az Ön által megadott számlázási adatokra állítjuk ki. Figyelmesen kérjük az adatok megadását, mert új számlát sajnos nem áll módunkban kiállítani.

Kérjük esetleges kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Örömmel segítünk!

info kukac optikaoutlet.hu