Vezérelvünk a minőség és a gyors kiszolgálás!

A professzionális online webáruház elindításánál meggyőződésünk volt, hogy létezik személyes kapcsolat vevő és eladó között, az interneten keresztül is.

A célunk, hogy a www.optikaoutlet.hu egyedi, más online áruházzal össze nem hasonlítható legyen. Ehhez a gyors, szakszerű és precíz kiszolgálás szükséges ugyan, de nem elégséges. Ezért a minőséget a szigorú szemüveg készítési szabályok maradéktalan betartásán túl a legkorszerűbb eszközök, gépek, szerszámok, mérőberendezések alkalmazásával érjük el. A gyors kiszolgálást a nagy és rugalmas gépi és személyi kapacitás megteremtésén túl, individuális szolgáltatásunkkal biztosítjuk.

A www.optikaoutlet.hu munkatársai már 1994-től foglalkoznak szemüvegkészítéssel, napszemüveg értékesítéssel és kontaktlencse forgalmazással. Célunk az, hogy a vásárlók a minőséghez jó áron juthassanak hozzá. A webáruházban található termékeket szemész szakorvos és optometrista/kontaktológus szakemberek folyamatos ellenőrzése alatt állnak. A többszintű minőség-ellenőrzés a garancia arra, hogy csakis kifogástalan termék kerüljön az Ön kosarába. A kedvező ár mellé az első osztályú minőség is társul.

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

A www.optikaoutlet.hu csapata