Fizetés lehetőségek

Fizetés bankkártyával:

A fizetés nem a www.optikaoutlet.hu weboldalán történik, hanem átirányításra kerül.

2 féle bankkártyás fizetés közül választhat:

BARION elektronikus fizetési rendszer


Mit jelent a BARION™?


A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával


A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül


Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes


A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat


A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

  

Első a biztonság


A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:


A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

OTP Bank kártyaelfogadás


Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. is biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.


Kérjük, készítse elő kártyáját!

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

• Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)

• Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)

• Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)


Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

• MasterCard (dombornyomott)

• Visa (dombornyomott)

• American Express (dombornyomott)

• Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

• Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás felté- tele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatósá-gát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!
Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.
Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése. Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.


Fizetés PayPal-al:

A PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos
fizetési módként.

A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak:

Egy email, egy jelszó. Ez minden, amire szüksége van, hogy fizessen vagy pénzt utaljon a PayPal rendszerén keresztül. A bankkártya pedig maradhat a pénztárcában.

A fizetéshez nem szükséges pénzt töltenie a PayPal számlájára. Elég, ha hozzárendeli bankkártyáját a PayPal fiókjához, sőt, ezt elég csak egyszer, az elején megtennie.

A PayPal világszerte elismert fizetési mód, a biztonságos tranzakciók záloga, mellyel 26 féle pénznemben fizetheti ki a termékek árát az interneten.

Csatlakozzon a PayPalhoz és fizessen még egyszerűbben a www.optikaoutlet.hu webáruházában.

 

Elfogadott kártyatípusok:

 

További információ:

www.paypal.com


Fizetés előre utalással:

Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti.

Amennyiben ezt fizetési módot választja, kérjük a megrendelt termék, termékek (mely a szállítási költséget is tartalmazza ha 30.000Ft érték alatti a rendelés) árát utalja át a OTP bankszámlaszámunkra a rendelési kód feltüntetésével. Az Ön számára elkészült csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani.
Bankszámlaszám (Otp): 11745004-20080846-00000000


Fizetés utánvéttel:

A csomagot (a megrendelt termékekkel) átvételekor készpénzben kell fizetni.

Utánvétes fizetés esetén a választott szállítási módtól függően a MPL, Pick Pack Pont vagy a Futárszolgálat munkatársának kell kifizetni készpénzben a megrendelt csomagon feltüntetett összeget, amely tartalmazza a szállítási költséget is (ha 30.000Ft érték alatti a rendelés).

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, termékeket amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

 

Kérjük esetleges kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Örömmel segítünk!

 

info kukac optikaoutlet.hu


Fizetés egészségpénztári tagsággal:

A www.optikaoutlet.hu Magyarország szinte összes egészségpénztárával szerződésben áll. Amennyiben Ön az alábbiakban felsorolt valamelyik egészségpénztár tagja szemüvegkeret, kontaktlencse ápolófolyadék vásárlásait akár egészségpénztári számlájának terhére is megteheti vagy Egészségpénztári kedvezményezettje részére is. Amennyiben egészségpénztári számlát szeretne kérni, akkor a megrendelése végén a számlázási cím megadása után a számlázási címet úgy töltse ki, ahogy egészségpénztárja megkívánja, tehát vagy az egészségpénztárja nevére vagy az Ön/kedvezményezettje nevére kérje a szzámlát (ez egészségpénztáranként eltérő, ezért efelől kérjük érdeklődjön egészségpénztáránál. Megjegyzés rovatba pedig pénztári tagkódját és a pénztártag nevét, illetve ha kedvezményezett részére vásárolt akkor azt is és az esetleges egyéb azonosítóit. Fizetni a szokásos módokon (bankkártya, pay pal, előre utalás, utánvét) lehet ilyen termékekért is. Fizetni nem tud közvetlenül az egészségpénztári kártyával, hanem utólagos visszatérítésre tudja beadni a kapott számlát egészségpénztára felé. Az egészségpénztárak többségének szüksége lehet olyan igazolásra/orvosi javaslatra amely bizonyítja, hogy Önnek vagy kedvezményezettjének szüksége van látásjavító eszközre. Ennek beszerzéséről Önnek kell gondoskodnia és egészségpénztára felé eljuttatnia. 

A számla minden estben a kézhez vett termék dobozában található és kizárólag az Ön által megadott számlázási adatokra állítjuk ki. Figyelmesen kérjük az adatok megadását, mert új számlát sajnos nem áll módunkban kiállítani.

Kérjük esetleges kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Örömmel segítünk!

info kukac optikaoutlet.hu

Szerződött Egészségpénztárjaink:

 • Allianz Hungaria Egészségpénztár
 • Prémium Egészségpénztár ( volt AXA Önkéntes Egészségpénztár )
 • Dimenzió Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
 • Egészségért Egészségpénztár
 • Generali Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
 • Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
 • Medicina Egészségpénztár
 • Medismart Egészségpénztár
 • MKB Egészségpénztár
 • NAVOSZ Egészségpénztár
 • OTP Országos Egészségpénztár
 • Patika Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
 • Questor Egészségpénztár
 • Tempo Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár
 • Wellness Egészségpénztár
 • Új Pillér Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
 • Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár
 • Vitamin Egészségpénztár
 • Aranykor Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár
 • IZYS Önsegélyező Pénztár
 • IZYS FITT Egészségpénztár