Szállítási módok, díjszabások

A szállítás várható költségét rendszerünk a választott szállítási, illetve fizetési módnak megfelelően a vásárlás folyamán, illetve végén is még a megrendelés előtt jelzi Ön felé. Amennyiben 30.000 Ft feletti értékben vásárol a szállítás díjmentes!

 Házhoz szállítás Futárral:

 A csomagok kézbesítése munkanapokon a futárszolgálat munkatársaival 8 és 17 óra között történik. A futárral való szállítás előnyt jelenthet mivel biztonságosabb mint a Posta és sikertelen kézbesítés esetén telefonon egyeztetnek az újabb szállítási időpontról. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Utánvételes megrendelést kizárólag abban az esetben válasszon amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! A csomag átvételénél kérjük legyen Önnél személyi igazolványa vagy más személyazonosító okirata. Amennyiben cégnévre szól a számla, céges dokumentum bemutatása szükséges! Felhívjuk figyelmét, hogy napon belül nem tudjuk meghatározott időre küldeni a csomagot .

Futárral történő szállítás díjszabása:

0-29 999 Ft rendelési összegig:  1990Ft

30 000 Ft értékű megrendelés felett: ingyenes

 

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha a termékeken esetlegesen sérülést észlel mindenképpen kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Egyéb rendelkezések:

Hibás vásárlói rendelésből adódó pluszköltségeket a megrendelőt terhelik az alábbiak szerint:

Futárral történő szállítás választása esetén az alapdíj : 1990Ft

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha a termékeken esetlegesen sérülést észlel mindenképpen jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Figyelem!

1 munkanapos futárral történő megrendeléskor, hétköznapokon 11:00 óráig leadott rendelések érkeznek meg a következő munkanapra. Ha ezen túl adja le rendelését, kérjük +1 munkanappal számoljon. Megértését köszönjük!

 

Kérjük esetleges kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 Örömmel segítünk!

 

info kukac optikaoutlet.hu